Cila lëndë ushqyese është kryesisht përgjegjëse për sigurimin e energjisë për organizmin?

Cili është funksioni kryesor i karbohidrateve në organizëm?

Cili është funksioni kryesor i vitaminave në trup?

Cili grup ushqimor është burim i mirë i vitaminave dhe mineraleve?

Cili nga elementet e mëposhtëm është i rëndësishëm për transportimin e oksigjenit në të gjithë trupin?

© 2021 Shkollat Për Shëndetin. All Rights Reserved.

Na Ndiqni