Gjalpi ka më shumë kalori se margarina?

Bajamet dhe farat e lule diellit janë një burim i rëndësishëm i Vitaminës E

Të gjitha kaloritë që nuk i nevojiten trupit depozitohen në formën e dhjamit?

Yndyrnat janë gjithmonë të këqija për trupin?

Mënyra sesi përgatitet ushqimi ndikon në kaloritë që ka?

Shumë lloje të sëmundjeve mund të shmangen me anë të dietës së duhur dhe stilit të jetës?

Mungesa e hekurit çon në pamjaftueshmëri të oksigjenimit të indeve të trupit.

© 2021 Shkollat Për Shëndetin. All Rights Reserved.

Na Ndiqni