Karrota është një burim i shkëlqyer i Vitaminës A.

Vetëm fëmijët e vegjël kanë nevojë për qumësht.

Dieta e balancuar përmban ushqime nga të gjitha grupet ushqimore të piramidës ushqimore.

Thjerrëzat janë një burim i mirë i proteinave.

Nqs merrrni kaloritë e duhura atëhere ju merrni dhe vitaminat dhe kripërat e duhura.

Ana ka vendosur të pijë të paktën 8 gota ujë në ditë dhe të marrë fruta/perime në cdo vakt. Ky është një shembull i ndryshimit të stilit të jetës.

© 2021 Shkollat Për Shëndetin. All Rights Reserved.

Na Ndiqni