Cili nga ushqimet e mëposhtme është një burim i mirë i proteinave?

Ngrënia e shumë ushqimeve dhe pijeve me sheqer mund të rrisë rrezikun e prishjes së dhëmbëve.

Është e rëndësishme të hani një shumëllojshmëri ushqimesh nga grupe të ndryshme ushqimore për të marrë të gjithë lëndët ushqyese të nevojshme.

Cilit grup i përkasin këto ushqime: kungulli dhe kërpudhat?

Cilat grupe ushqimore duhet të hani të paktën 3-4 porcione në ditë?

© 2021 Shkollat Për Shëndetin. All Rights Reserved.

Na Ndiqni