Cili është numri i racioneve të frutave dhe perimeve që duhet të përdoren çdo ditë?

A është dieta e larmishme dhe e ekuilibruar e rëndësishme për fëmijët dhe të rinjtë?

Cilit grup i përkasin këto ushqime: kosi dhe gjiza?

Cili “snack” është më i shëndetshëm pas shkolle:

Cili nga sa vijon është një burim i mirë i yndyrave të shëndetshme?

© 2021 Shkollat Për Shëndetin. All Rights Reserved.

Na Ndiqni