Cili është numri i racioneve të frutave dhe perimeve që duhet të përdoren çdo ditë?

Në cilin grup ushqimor gjenden më shpesh proteinat?

Cilat nga mineralet ndihmon në forcimin e dhëmbëve dhe kockave?

Cili është burimi i mirë i Vitaminës C?

Cili grup i përket drithërave?

Cili ushqim ju ndihmon për të rritur dhe forcuar muskujt tuaj?

© 2021 Shkollat Për Shëndetin. All Rights Reserved.

Na Ndiqni