Cila nga lëndët ushqyese më poshtë ndërton dhe riparon muskujt për të ndihmuar lëvizjen e trupit tonë?

Si mund t'i forconi kockat tuaja?

Sa porcione qumësht rekomandohet të konsumohen në ditë?

Cili snack është më i shëndetshëm pas shkolle?

Proteinat gjenden në mish dhe nevojiten për muskuj të fortë. Cilat ushqime përmbajnë më shumë proteina?

Cili ushqim përmban më shumë vitamina dhe është i shëndetshëm për trupin tuaj?

Cilat janë problemet kryesore të ushqimeve të shpejta apo junk?

© 2021 Shkollat Për Shëndetin. All Rights Reserved.

Na Ndiqni